За нас

BUE_2547.jpg
 
 

Кои сме ние?

Път на младите е първата по рода си политическа платформа в България. Ние направихме нашия дебют на европейските избори през 2019-та година, когато за по-малко от три седмици кампания и с многократно по-малки средства от основните ни конкуренти спечелихме доверието на 21,315 българи.

Сега, #НиеСмеТук и продължаваме напред.

Целта ни е да участваме в управлението на България от март 2021-ва година. Как ще го постигнем?

Противно на всички други политически инженери, ние не се втурваме във властта на всяка цена, а започваме от хората и идеите. Затова, ние няма да участваме самостоятелно на местните избори тази година, макар че не изключваме възможността да подкрепим други кандидати, които биха спечелили нашето доверие и са близки до нашите виждания.

В следващите 18 месеца ние ще изграждаме нашата управленска програма и набираме впечатляващи кадри, които да бъдат готови да променят държавата ни веднъж-завинаги.

Започваме със създаването на платформа за дигитална демокрация, в която нашите членове ще могат да предлагат политики, позиции и законодателни промени.

Продължаваме с изграждането на мрежа от членове и привърженици, които да бъдат гръбнака на нашето политическо предложение.

Ще завършим със създаването на „кабинет в сянка“, който ще бъде готов да защитава управленските ни идеи.

На базата на всички тези прозрачни и систематични стъпки очакваме да регистрираме ново активно политическо движение най-късно през септември 2020-та година, което да участва самостоятелно на парламентарните избори през март 2021-ва година.

Път на младите приветства всички, които искат да се присъединят към нас, без значение от възрастта, да го направят тук.

Ако бихте искали да ни подкрепите финансово, съвсем скоро ще можете да го направите онлайн. Дотогава, свържете се с нас на ekip@patnamladite.eu.

Последвай Път на младите в социалните медии