Гледайте откриването на предизборната ни кампания!

Гледайте откриването на предизборната ни кампания!

Откриване на кампанията на “Път на младите”

По-рано днес, на 4 май 2019 г., "Път на младите" проведоха официалното откриване на кампанията си пред символичната за нас Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий".

"Ние сме тук пред Народната библиотека и близо до Софийския университет, защото тези сгради са символ на труда, който ние сме положили след образованието си да стигнем дотам, докъдето сме стигнали."

“Път на младите”
BUE_2951.jpg

Коалицията нарича себе си "абсолютната антитеза на евроскептицизма" и изразява увереност в задълбочаването на интеграцията на България в европейската общност.

"Ние познаваме Европа. Ние сме Европа. И ние искаме да се борим България да бъде равностойна и да постига приоритетите си, но като партньор и като приятел", заяви водачът на листата Румен Чолаков. "Като част от сърцето на Европа, а не като кръстопът на сервилни интереси, където всеки идва да ни нарежда."

"Това, което представяме днес тук, е една програма, която цели да даде европейски решения на български проблеми, но част от нея е фокусирана и пряко върху България. Защото казваме пак, ние сме тук не само за тези избори. Нашето поколение е това, което трябва да сложи край на Прехода и да създаде нови принципи в политиката. Затова ние ще участваме и занапред. Ние ще участваме и оттук нататък във всички избори и във всички промени в държавата, защото нашето поколение гледа дългосрочно."

На края на събитието кандидатите пуснаха в небето балони, всеки от които надписан с проблем, който програмата на “Път на младите” адресира. За всеки от тях бе представено конкретно решение, като пълната програма можете да прочетете тук.

Румен Чолаков и Ники Кънчев на откриването на кампанията на “Път на младите”

Благодарим на всички, които дойдоха да се запознаят лично с нас и да ни подкрепят! Можете да гледате целия запис от откриването тук:

Снимки от събитието: