Коалиция “Път на младите” се регистрира в ЦИК за участие на Евроизборите

Коалиция “Път на младите” се регистрира в ЦИК за участие на Евроизборите

Кандидатите внесоха почти 4000 подписа в подкрепа на регистрацията, събрани за пет дни от цялата страна.

Кандидатите внесоха почти 4000 подписа в подкрепа на регистрацията, събрани за пет дни от цялата страна.

София, 10 април 2019 - Преди броени минути представители на “Път на младите” внесоха в Централната избирателна комисия (ЦИК) всички необходими документи съгласно указанията на ЦИК за участие в изборите за Европейски парламент. За петте дни от обявяването на листата са събрани близо 4,000 подписа на граждани от цялата страна, които подкрепят “Път на младите”.

“Ние предлагаме промяна, алтернатива, каквато досега не е имало в българската политика. Нямаме месия, излизаме с лицата си и се борим за честност и професионализъм в управлението, от които толкова много имаме нужда в момента. Въодушевени сме от огромната подкрепа, която получаваме в последните дни и това ни кара да вярваме, че ще успеем,” коментира Румен Чолаков, който е председател на Милениум Клуб България и водач на листата.

“Път на младите” обяви своята евролиста на 5-ти април и е единствената в България, в която всички кандидати са на възраст под 35 години и никога не са участвали в политиката. За регистрацията кандидатите са подкрепени от ПП “НДСВ” и ПП “Новото време”, коитo предоставят своята партийна регистрация в ЦИК.

3S9A9827.jpg

Визията на “Път на младите” е, че България трябва да работи за задълбочаване на своята интеграция в Европейския съюз. Кандидатите смятат, че страната ни и ЕС трябва да се управляват от квалифицирани кадри и технократи, които предлагат прагматични решения по водещи и приоритетни теми.

“Път на младите” ще търси подкрепа от всички българи, както в страната, така и в чужбина и апелира за по-висока избирателна активност.

Програмата на най-младата листа за евроизборите в България ще бъде представена в началото на май при откриването на кампанията.

Благодарни сме на хилядите подкрепили ни с подписите си!

Цялата информация за нас и визията ни за България и Европа е достъпна на уеб страницата ни. За да сте в крак с всичко ново около “Път на младите”, последвайте нашите Фейсбук и Инстаграм профили.

3S9A9779.jpg