"Път на младите" внесоха листата си за Евроизборите

"Път на младите" внесоха листата си за Евроизборите

"Път на младите" пред ЦИК.JPG

Преди броени минути "Път на младите" внесоха в Централната избирателна комисия (ЦИК) пълната си листа от кандидати за предстоящите европейски избори, заедно с всички необходими документи съгласно регламента. Листата е непроменена от състава, който бе обявен на 5 април.

Водачът на листата Румен Чолаков изтъква липсата на промени и размествания в листата като доказателство за сплотеността на кандидатите.

Коалиция "Път на младите"JPG

"Ние се явяваме като колектив, като екип от хора, които са водени от принципите си и това, което искат да постигнат”, категоричен е Румен. “Ние участваме на тези европейски избори не за да вкараме този или онзи в Европейския парламент и да им дадем една хубава заплата или една хубава пенсия. Ние се явяваме на тези избори, за да започнем една нова вълна, една нова алтернатива, която е различна и може да промени системата, управлявала България през последните тридесет години."

Визията на “Път на младите” е, че България трябва да работи за задълбочаване на своята интеграция в Европейския съюз. Кандидатите смятат, че страната ни и ЕС трябва да се управляват от квалифицирани кадри и технократи, които предлагат прагматични решения по водещи и приоритетни теми.

Можете да се запознаете с кандидатите в листата на този линк, а за да сте в крак с всичко ново около Коалиция "Път на младите", последвайте нашите Фейсбук и Инстаграм профили: